AANPAK EN STRUCTUUR

De programma’s bestaan uit zes modules waarin gelijktijdig wordt gewerkt aan denken en voelen; beide aspecten komen steeds weer aan bod. Naast inleidende theorie, bestaat elke module uit een observatie-opdracht en twee lichamelijke oefeningen. Al deze onderdelen worden uitgelegd met behulp van vele video’s en mp3 bestanden.

Om toegang te krijgen tot de training, maak je gebruik van een eigen account op de trainingssite. Na inloggen met je persoonlijke gegevens, kun je direct starten met de eerste module. Vervolgens maak je kennis met alle onderdelen van het programma. Deze zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd, om je zo goed mogelijk te laten begrijpen, ervaren en voelen wat er gebeurt.

De gehele training kost 3 maanden. Maar om de stof je echt eigen te maken en te integreren in je dagelijks leven, krijg je uitgebreid de tijd. Gedurende de 12 maanden zijn de trainingsmodules online beschikbaar. Je mag alles downloaden om de informatie de rest van je leven onder handbereik te hebben. De oefeningen werken het best als je ze regelmatig oefent, ons advies is dit dagelijks te doen.

Leren op diverse niveaus

De structuur van de trainingen maken dat ‘het leren’ op diverse niveaus wordt aangesproken waardoor je het programma ook echt gaat beleven. Er wordt natuurlijk een beroep gedaan op ‘het begrijpen’ van de materie middels de aangeboden theorie. Daarnaast speelt ook het ‘ervaren en reflecteren’ een grote rol door het dagelijks uitvoeren van opdrachten en het beantwoorden van vragen over jezelf. Tenslotte is het ‘lichamelijk voelen’ een belangrijk onderdeel van de training, dit wordt behandeld door de inzet van steeds weer andere lichamelijke oefeningen. Zowel de oefeningen, als ook de opdrachten en de theorie komen gaandeweg de training steeds meer in elkaar samen, zodat het programma niet alleen cognitief begrepen wordt, maar ook emotioneel gedragen en doorleefd wordt.

 

Kenmerken van de online trainingen van het platform ‘Uit je hoofd, in je lijf’
(Aanpak van Stress/ Grip op je gedrag) en Online Loopbaanreis:

• Een online training bestaat uit zes modules
• Om een training te doorlopen ben je minimaal 3 tot 4 maanden bezig
• De online training wordt 12 maanden voor je opengesteld.
• Gemiddeld 6 persoonlijke coachgesprekken bij Loopbaanreis
• Gemiddeld 8 persoonlijke coachgesprekken bij (Aanpak van Stress/ Grip op je gedrag)
• De training is helder en gestructureerd van opzet met afwisselend aanbod van:
  video, theorie, mp3 en opdrachten
• Elke training wordt afgesloten met een ‘plan van aanpak’, hoe verder na deze training en coaching
• Je leert stap voor stap je denken en je voelen te integreren 

 

Copyright © Connect by Coaching | KvK68130511