OVER CBC

Ik ben Judith Meijer, geboren in het mooie Castricum vlakbij zee, sterrenbeeld een leeuw, moeder van 2 jongens. Energie en in verbinding staan met jezelf, de aarde en anderen spelen een belangrijke rol in mijn leven. Ik ben vaak te vinden in de duinen, het bos en op het strand waar ik me vol energie voel. Persoonlijke groei is belangrijk voor mij, zowel privé als in mijn werk.

Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest in HR en Recruitment voelde ik dat ik een andere betekenis wilde geven aan het helpen van mensen in hun carrière en groei. Ik heb ook mijn eigen innerlijke zoektocht gehad en uiteindelijk besloten het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Sindsdien ben ik mijn reis gaan vervolgen als coach en trainer om anderen te kunnen begeleiden in hun persoonlijke groei.

Mijn passie is het coachen en trainen van mensen. Ik ben dankbaar dat ik dit mag doen. Bij Connect by Coaching mag je op ontdekkingsreis gaan in jezelf, in beweging komen en meer verbinding met jezelf krijgen. Meer inzicht krijgen en ontdekken dat je meer weet en kunt dan je denkt. Een positieve structurele verandering ervaren in jouw gedrag en energie. Op deze manier bereik je een balans in denken, voelen en doen en dat is zo fijn!

Ik werk als coach onder andere met de online trainingen van het platform "Uit je hoofd in je lijf"(UJHIJL) en een online traject voor loopbaanvragen. Ik heb een training gevolgd bij het platform UJHIJL tot coach en trainer. Een onderdeel daarvan was dat je zelf als cliënt ook de trainingsprogramma’s doorloopt en kunt ervaren wat het met je doet. Deze ervaring heeft mij veel gebracht en heeft mij nog meer geënthousiasmeerd om hiermee aan de slag te gaan en het in te zetten tijdens mijn coaching. 

Met volle passie, kracht en optimisme sta ik voor jouw verandering en innerlijke groei.

Durf jij de reis aan te gaan bij mij? Ik kom graag met je in contact!

Copyright © Connect by Coaching | KvK68130511