BEGELEIDINGSVORMEN

Beide trainingen van het platform ‘Uit je hoofd, in je lijf’ en ‘mijn online Loopbaanreis’ zijn zeer laagdrempelig en gemakkelijk te volgen vanuit huis. Afhankelijk van de problematiek die je ervaart en je voorkeur, kun je niet alleen kiezen uit deze trainingen, maar ook uit diverse begeleidingsvormen.

  1. Individuele begeleiding / coaching:
    Bij de individuele begeleiding wordt je persoonlijk begeleid en afhankelijk van jouw tempo en voorkeur, plannen we op regelmatige basis, hangt van de module af, of 1 of 2 keer in de maand een individuele coachsessie van ongeveer 1,5 uur. In deze persoonlijke gesprekken wordt niet alleen ingegaan op de theorie, opdrachten en oefeningen, maar is er heel nadrukkelijk ook ruimte voor jouw persoonlijke verhaal. Deze individuele gesprekken kunnen persoonlijk op locatie of via Skype plaatsvinden.

  2. Online begeleiding in een groep:
    Bij deze vorm wordt je met ondersteuning van een online trainer begeleid in het volgen van de training. Je komt 2-wekelijks samen met een kleine groep mede-cursisten via een online classroom. Op afgesproken tijdstippen log je in en kom je in deze speciale online classroom terecht, waarbij ik je verder begeleid. Tijdens de online classroom wordt de stof op een interactieve manier doorgenomen, zodat je voldoende ruimte hebt om je eigen ervaringen te delen, vragen te stellen en mee te doen aan discussies.

  3. Digitale training zonder coach (geldt alleen voor de training Aanpak van Stress en Grip op je gedrag):
    De online trainingen zijn ook geschikt om deze geheel zelfstandig te doorlopen zonder persoonlijke begeleiding/ coach. Bij deze trainingsvorm krijg je het programma via een online inlog aangeboden. Belangrijk om te weten is om deze variant goed en succesvol te doorlopen, wordt er een groot beroep gedaan op je zelfwerkzaamheid en discipline.

Copyright © Connect by Coaching | KvK68130511