“Wij geloven in de kracht van eenvoud en dankbaarheid en genieten van de kleine dingen in het leven”

Wij zijn Jolanda en Judith, beter bekend als Jo & Juud. Beste vriendinnen vanaf ons 16e levensjaar. We kennen elkaar door en door, gingen samen door diepe dalen, maar ook over betoverende bergen. We delen alles met elkaar. Samen hebben wij een grote passie voor natuur, welzijn en persoonlijke groei. Onze reis begon in het prachtige Castricum, vlakbij de duinen, strand en zee, waar we nu nog steeds wonen. Deze unieke plek is een waardevolle en constante bron van inspiratie voor ons. Onze sterrenbeelden Schorpioen en Leeuw, weerspiegelen onze persoonlijkheden en onze kijk op het leven en coaching. Wij geloven in de kracht van eenvoud en dankbaarheid en genieten altijd van de kleine dingen in het leven.

Onze filosofie is gebaseerd op het belang van in beweging zijn, wij geloven dat je elke dag een stukje kunt groeien. Maar wij omarmen ook de stilte, waarmee we zowel het lichaam als de geest aandacht geven in de reis van verandering en groei. We durven altijd te vernieuwen, gaan het avontuur aan en staan dankbaar in het leven.
Wij zijn allebei gepassioneerde lichaamsgerichte coaches met een gedeelde missie om vrouwen en mannen te begeleiden op hun pad van persoonlijke ontwikkeling. Onze benadering omvat verschillende methoden, waaronder ademwerk, BodyMindLanguage (BML), systemisch/ opstellingen werk en energetisch lichaamswerk zoals Reiki en Access Bars. Centraal staat de holistische ervaring die jij mag ontvangen voor jouw lichaam, je mind en je ziel. 

Wij geloven dat groei in alles zit. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke transformatie, meer balans in je leven, of gewoonweg nieuwsgierig bent naar wat het leven te bieden heeft, wij zijn er om je te begeleiden. Laten we samen jouw reis van verandering en innerlijke groei beginnen!

 

WAAR STAAN WIJ VOOR

House of Inner Journey richt zich op vrouwen en mannen en hun pad naar persoonlijke groei, heling en zelfontdekking. We geloven in de transformerende kracht van het lichaam, de geest en de levensenergie.  Regie nemen over je eigen leven en kiezen voor jouw eigen unieke journey.

Onze missie is om hen te inspireren om hun eigen pad te bewandelen en hun innerlijke kracht te omarmen. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt groeien. En stap voor stap leren om weerstand, blokkades, belemmeringen/ beperkende overtuigingen om te buigen naar mogelijkheden en positiviteit, liefde en vertrouwen.

Wij stimuleren vrouwen en mannen om meer inzicht te krijgen in wie ze zijn, waar ze voor staan en bewust te worden van hun patronen die belemmerend zijn in hun groei zodat ze hiermee aan de slag  gaan en leven vanuit wie ze werkelijk zijn. We geloven dat de ware kracht schuilt in het vinden van de verbinding met jezelf.

Met volle aandacht, liefde en positiviteit staan wij voor de ontwikkeling van elk mens om vanuit hun eigen waarheid te leven.

Copyright © House of Inner Journey | KvK68130511