Ademsessie

Ademwerk, ook wel lichaamswerk genoemd, geniet op dit moment veel populariteit. De kracht van jouw adem is een heel effectieve manier om diepgaande veranderingen in jouw leven te bewerkstelligen. Het stelt je in staat om meer in lijn te leven met de stroom van flow, liefde en jouw diepste verlangens.

De beweging van de adem is een krachtige energie die op diverse manieren kan worden ingezet en die talloze voordelen met zich meebrengt. Door bewust langzaam en diep adem te halen, kun je op een eenvoudige manier een diepere verbinding maken met zowel je lichaam als je geest. Dit helpt je om meer in contact te komen met je gevoelens en intuïtie.

Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Als je je aandacht richt op iets, geef je het de ruimte om te groeien en te bloeien. En vergroot je de kans om een staat van flow te bereiken. Of het nu gaat om positieve gedachten, persoonlijke ontwikkeling, relaties of vaardigheden. Het benadrukt het belang van bewuste keuzes in waar we onze energie en focus op richten. Ademwerk helpt je hierbij.

Bij House of Inner Journey nodigen wij je onder andere uit om te ervaren wat de transformerende kracht van ademwerk inhoudt. Of je nu op zoek bent naar rust, veerkracht of persoonlijke groei. De individuele sessies, groepstrajecten, ademcirkels en workshops zijn ontworpen om je te ondersteunen op jouw unieke pad. Jouw pad van liefde, rust en ruimte.

Individuele sessie

Je ademt zoals je leeft!
"De manier waarop je ademt, weerspiegelt hoe je leeft”.

Ademwerk is een krachtige manier om je bewustzijn te vergroten en je ademhaling terug te brengen naar een staat waarin het je helpt om de verbinding met je lichaam en het leven te voelen. Het resultaat? Een gevoel van ontspanning, energie, kalmte en focus, waardoor je in staat bent om weloverwogen keuzes te maken die goed voor jou zijn.

Bij elke sessie stemmen we de doelstelling af op jouw specifieke behoeften. Deze één-op-één sessies worden met maximale aandacht begeleid en vinden plaats in een fijne en veilige setting.     

Een ademsessie begint met een coachingsgesprek om de doelen van jouw sessie(s) vast te stellen. Tijdens de sessie, die ongeveer 1,5 uur duurt, richten we ons op het verkennen van je adempatroon en het ontwikkelen van een meer ontspannen ademhaling, zodat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen. Met behulp van diverse (bewust verbonden) ademhalingstechnieken brengen we je terug naar jezelf en doorbreken we opgeslagen spanningen en blokkades die onder andere veroorzaakt zijn door stress, pijn en vermoeidheid.

Muziek en etherische oliën worden ingezet om de sessie te ondersteunen en in combinatie met drukpunttechnieken helpen we je om vrijer te ademen, waardoor je je kracht hervindt en het beste uit jezelf kunt halen.        

Ademcirkels

House of Inner Journey organiseert geregeld ademcirkels, waarbij je jouw eigen unieke proces doorloopt: zie 'Evenementen' voor meer informatie.

Merk je na het lezen dat een ademsessie iets voor jou is? Laat het ons weten. We kunnen dan een gratis intake doen en de mogelijkheden bespreken. En je kunt natuurlijk ook meteen een sessie boeken. 

Copyright © House of Inner Journey | KvK68130511