De kracht van ademen en opstellen

Ademwerk en familieopstellen versterken elkaar. Deze bundelen we tot 1 kracht. Lichaamswerk staat centraal. We zullen werken met de adem en het lichaam. Tijdens de cirkel begint de magie!

In het leven lijken sommige situaties telkens weer terug te komen, we noemen dit ook wel terugkerende patronen. Dit kunnen patronen zijn die je belemmeren en beperken in je dagelijks leven. Waarom voelt dit (soms) als een blokkade of weerstand?

Blokkades die je ervaart kunnen (on)bewust al heel lang bij je zijn. Soms weet je niet eens meer wanneer je het voor het eerst hebt ervaren. Een manier om daarbij te komen is dan voelen. Voelen in je lijf, contact maken met je innerlijke zelf, je hart en intuïtie om een diepere laag van jezelf te ontmoeten . En om op deze manier bij je (on) bewuste blokkade te komen en ruimte te creëren.

Wij nodigen je uit om eerst samen op ademreis te gaan. Door gebruik te maken van een krachtige ademoefening. Zo kun je meer zakken in je lijf en kom je in een diepere ontspanning. Onbewuste blokkades kunnen o.a. de ruimte krijgen waar je later in jouw opstelling mee aan de slag kunt gaan.  Jouw blokkades, emoties en verlangens die op dat moment aandacht nodig hebben worden zichtbaar. Door bewust in contact te zijn met jouw lichaam en innerlijke beweging, kom je (nog meer) bij je gevoel en intuïtie. Hierdoor zul je meer verbinding krijgen met jouw BODY, MIND & SOUL.  

Tijdens onze cirkel werken we met meditatie, adem- en lichaamswerk en systemisch werk. Wij  werken intuïtief en stemmen af op de behoeften van de groep op dat moment.

Herken je bovenstaande en wil jij de Body Mind & Soul ervaring met jezelf aan gaan? 

Wanneer:

  • zondag 8 september: 10.00 - 12.30 uur
  • vrijdag 4 oktober: 19.00-21.30 uur
  • vrijdag 15 november: 19.00-21.30 uur

Kosten:  
- 2 plekken beschikbaar: € 119,- per persoon: Je ontvangt een groeps ademsessie en je kunt een vraag in brengen voor een persoonlijke opstelling met representanten uit de cirkel.

- 4 plekken beschikbaar : € 79,- per persoon: Je ontvangt een groepsademsessie en bent aanwezig als representant voor 2 opstellingen tijdens de cirkel. Als representant komt er ook altijd iets in beweging in je eigen systeem ondanks het niet je eigen opstelling is.

Er is plek voor een kleine groep mensen om jou zo goed mogelijk tijdens deze reis te begeleiden. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. We vertellen jou hier graag meer over. 

Copyright © House of Inner Journey | KvK68130511