COACHING

Vanuit Connect by Coaching werk ik onder andere met de online trainingen van het platform "Uit je hoofd in je lijf"(UJHIJL) en een coachtraject voor loopbaanvragen. Persoonlijke coachgesprekken in combinatie met een online leeromgeving waar je dagelijks mee aan de slag kunt gaan.


Gewoon vanuit je eigen huis, vertrouwd, werken aan meer balans tussen denken en voelen. Je leert op een praktische manier anders met je gedachten en gevoelens om te gaan. De structuur is overzichtelijk en aantrekkelijk en stap voor stap kun je op je eigen tempo jouw balans vinden. De combinatie tussen gesprekken en een online leeromgeving geeft je veel vrijheid om te lezen en oefenen op elk gewenst tijdstip en bovendien werkt het erg effectief en sterk motiverend!

Er zijn twee coach programma’s beschikbaar waarmee je direct aan de slag kan gaan. Als je ook meer open staat voor lichaamsgericht coachen, sluit de Kracht van Ademen en Opstellen en de  MIND BODY & SOUL sessie daar goed op aan. 

 • 1. De kracht van Ademen en Opstellen

  Verbinding maken met jouw BODY MIND & SOUL

  Ademwerk en familieopstellen versterken elkaar. Deze bundelen we tot 1 kracht. Lichaamswerk staat centraal. We zullen werken met de adem, het lijf en opstellingen.

  In het leven lijken sommige situaties telkens weer terug te komen, we noemen dit ook wel terugkerende patronen. Dit kunnen patronen zijn die je belemmeren en beperken in je dagelijks leven. Waarom voelt dit (soms) als een blokkade of weerstand? Blokkades die je ervaart kunnen (on)bewust al heel lang bij je zijn. Soms weet je niet eens meer wanneer je het voor het eerst hebt ervaren. De enige weg om erbij te komen is dan voelen. Voelen in je lijf, contact maken met je innerlijke zelf, je hart en intuïtie om een diepere laag van jezelf te ontmoeten. Op deze manier kom je meer uit je hoofd en meer in je lijf.

  Wij nodigen je uit om samen op ademreis te gaan. Door gebruik te maken van een krachtige ademoefening. Zo kun je meer zakken in je lijf en kom je in een diepere ontspanning. Onbewuste blokkades kunnen o.a. de ruimte krijgen waar je later in jouw opstelling mee aan de slag kunt gaan. Door je bewust te worden van je lichaam en ermee in contact te zijn, kom je (nog meer) bij je gevoel en intuïtie Dat doen we door middel van een intuïtieve familieopstelling. Het nog niet zichtbare vanuit jouw systemische vraag, kan zichtbaar worden in een opstelling door middel van (menselijke) representanten. Je kunt gaan doorvoelen wat er tot nu toe verborgen of geblokkeerd is in jouw familiesysteem, patronen, conditionering. Op deze manier wordt het onbewuste bewust en kun je daar in het dagelijks leven naar handelen. Hierdoor zul je meer verbinding krijgen met jouw BODY, MIND & SOUL. Jouw blokkades en emoties die op dit moment aandacht nodig hebben worden zichtbaar. Daardoor kunnen er nieuwe bewuste inzichten ontstaan over bepaalde patronen en niet direct zichtbare verhoudingen en knelpunten tussen een persoon of personen opeens zichtbaar en voelbaar worden.

  Een vraag kan bijvoorbeeld zijn:

  * Ik merk dat ik een kort lontje heb richting mijn partner, kind en of kinderen. Er hoeft maar heel weinig te gebeuren. Ik voel me er zo schuldig door.
  * Ik zou zo graag ander werk willen gaan doen, maar wat voor werk en waarom blijf ik zitten waar ik zit?
  * Een partner, vriend(in) of familielid vraagt zo veel tijd en energie van mij. Waarom vind ik het zo moeilijk om nee te zeggen tegen deze persoon?
  * Dag in, dag uit zorg ik voor een ander. Waarom vind ik het moeilijk om tijd voor mezelf te nemen/ zonder mijzelf schuldig te voelen of dat er iets gebeurt wat me afleidt?

  Herken je het bovenstaande en wil je dit met jezelf aan gaan? 

  Wanneer: Elke maand organiseren we meerdere ochtend- en avondsessies. De eerstvolgende zijn gepland op;
  - Vrijdag 24 september : 19.00 - 21.30 uur
  - Vrijdag 15 oktober     :  9.30  - 12.00 uur 

  Kosten: € 59,-  per persoon
  Waar: Castricummer Werf 144 in Castricum

  Er is plek voor een kleine groep van 4 mensen om jou zo goed mogelijk tijdens deze reis te begeleiden.
  Bel of mail ons gerust voor meer informatie. We vertellen jou hier graag meer over.

  Deze sessie wordt begeleid door Jolanda Bleijendaal, Access Bars facilitator en Ademcoach en door
  Judith Meijer, Intuïtief Coach- Familieopsteller en Reiki behandelaar.

 • 2. MIND BODY SOUL Behandeling

  Hoe zou je het vinden om nog meer de verbinding met jezelf aan te gaan, met jouw Mind, Body & Soul? Om op een diepere laag te komen waar jouw mind niet altijd bij kan komen. En dat is ook niet nodig. Je hoeft niet alles te begrijpen, je mag het voelen.
  Voelen in jouw eigen body!

  Welke emoties en blokkades hou jij vast? Waar zou je meer antwoorden op willen krijgen? Alle antwoorden zitten al in jou. Hoe mooi is dat! Jij kunt er voor kiezen om die innerlijke reis zelf aan te gaan en werkelijk intuïtief te voelen en te ontdekken.

   De combinatie intuïtief systemisch coachen (het nieuwe opstellen) en Access Bars zorgt ervoor dat je in deze diepere laag van jezelf kunt komen. Je gaat contact maken met jouw blokkades en emoties die aandacht nodig hebben. Jouw energie gaat meer stromen en je zult daardoor dichterbij jouw intuïtie komen.

  Van tevoren mag je een intentie of een centrale coachvraag delen en vanuit daar gaan we verbinden. 

  Wat kun je verwachten?;

  - Heerlijk kopje ‘gouden stroop’; We drinken rauwe cacao waardoor we dieper in de opstelling en access bars raken.  Cacao is super veilig om te gebruiken en is zelfs goed voor het lichaam. Zo zit het vol mineralen zoals magnesium, zink, koper, calcium, selenium en nog veel meer. Het is een hartopener en stimuleert de fijne hormonen (het drinken van de rauwe cacao is niet verplicht).

  - Intuïtieve individuele systemische sessie; Bij de 1 op 1 opstelling werken we niet met “echte” mensen maar maken we gebruik van de blaadjes-methode of intuïtief tekenen.

  - Access bars behandeling (energetische hoofdmassage). Een Access Bars behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lichaam los te laten;

  - En als afsluiting; Intuïtieve kaarttrekking.

  Investering: € 99,- per persoon. Mocht je samen met een partner of vriendin dit willen doen dan zijn de kosten € 90,- per persoon.

  Tijd: Gemiddeld 3 uur.

  Deze behandeling wordt gegeven door Jolanda Bleijendaal, Access Bars specialist en Ademcoach en door
  Judith Meijer, Intuïtief Coach- Familieopsteller en Reiki behandelaar.

 • 3. Aanpak van Stress

  Pieker je veel en maak je je zorgen over wat er zou kunnen gebeuren? Draait jouw hoofd overuren om alles bij te kunnen houden? Heb je last van stress, vermoeidheid, spanning en onzekerheid en weet je niet meer wat het is om een rustig hoofd te hebben? Dan is het tijd om er nu iets aan te doen.

  Als je kijkt naar mensen die lekker in hun vel zitten en het leven goed aan kunnen, dan is er sprake van een balans tussen denken en voelen. Maar omdat het denken zo wordt gestimuleerd in de maatschappij, blijft het voelen bij de meeste mensen sterk achter. Sterker nog we zijn emoties als iets ingewikkelds gaan beschouwen, waar weinig grip op te krijgen is. Het gevolg is dat veel mensen nauwelijks meer in staat zijn om hun eigen gevoelens te herkennen en erkennen.. liever stoppen we ze weg, eten of drinken we ze weg of we relativeren erop los. Echter gevoelens zijn krachtig en laten zich niet goed wegstoppen. Emoties voelen we terug in ons lichaam en als we er niets mee doen, blijven ze daar opgesloten en richten er schade aan. Of ze komen er op een later moment alsnog op krachtige wijze weer uit.

  In het programma Aanpak van stress gaan we ervan uit dat emoties gewoon bij het leven horen, maar dat je ze wel kunt 'managen'. Door ze eerst bewust te ervaren, kun je ze vervolgens ombuigen en sturen. En als je dat proces gaat beheersen, dan beloven wij je dat je veel meer rust, meer kracht en meer zelfvertrouwen gaat ervaren!

  De training is bedoeld voor iedereen die een matige tot ernstige vorm van stress ervaart en niet goed in zijn vel zit:
  piekeren of lichamelijke klachten door spanning ervaren.

  Wat levert het traject jou op?

  • Balans tussen denken, voelen en doen
  • Méér innerlijke rust en energie
  • Beter omgaan met stressvolle situaties: (eerder) herkennen en effectief reageren
  • Inzicht in je eigen gedachten en emoties
  • Groter zelfvertrouwen; durven vertrouwen op je eigen gevoel
  • Meer bewust leven
  • Makkelijker relativeren

 • 4. Mijn online loopbaanreis

  Dit coachingstraject biedt de mogelijkheid om eens grondig je eigen loopbaan onder de loep te nemen. En vanuit inzicht in de eigen kwaliteiten, voorkeuren en drijfveren verder te kijken naar mogelijkheden en kansen. 'Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?'.

  Van centrale leervraag tot plan van aanpak; In de eerste module wordt grondig stil gestaan bij jouw behoefte, jouw leervraag , wat is eigenlijk het doel dat jij voor ogen hebt. In de modules erna staan we achtereenvolgens stil bij de persoonlijke eigenschappen, talenten, vaardigheden, motivatie en drijfveren. We brengen alle bevindingen samen en werken toe naar het stellen van concrete doelen. De laatste module is gericht op het maken van een actieplan, wat ervoor moet zorgen dat de doelen en acties ook echt uitgevoerd gaan worden. Het doen staat hier centraal!

  Wat levert het traject jou op?

  • Je komt dichterbij jezelf, 'wie ben ik', waardoor je je eigen pad beter kent en keuzes maakt die daarbij passen
  • Inzicht in wat je kunt; waar liggen mijn kwaliteiten?
  • Welke richting wil ik op, welke banen kunnen bij mij passen?
  • Wat zijn mijn drijfveren en waar liggen mijn voorkeuren?
  • Meer rust en energie
  • Meer bewust leven

Copyright © Connect by Coaching | KvK68130511