Adem en Yin

Adem ontmoet Yin - Ceremonie

Laat de drukte van de dag achter je zodra je een sta over de drempel bij Het Maanhuis aan de rand van Koedijk. Deze avond is voor jou.

Een avond waar de kracht van adem (verbonden ademsessie) en de zachtheid van Yin Yoga elkaar ontmoeten. Elkaar versterken. En elkaar verzachten.

We zullen deze bijzondere avond starten met zachte bewegingen en diepe stretches tijdens een fijne yin yoga les, geleid door Jolien, een ervaren yogadocente die yin op een praktische wijze toegankelijk maakt voor iedereen. Zij zal je begeleiden naar een staat van diepe ontspanning en in verbinding met je eigen lijf.

Vervolgens zullen we de kracht van jouw adem verkennen. Tijdens deze ademreis ervaar je je eigen unieke proces en adem je verbonden (circulair). Samen ademen zorgt voor een diepe verbinding. Jolanda zorgt voor een warme en veilige setting en begeleidt jou door deze ademreis.

Tijdens de eindontspanning laat jezelf volledig overgeven aan de kalmerende aanraking van Reiki, zo mag de energie gaan een plek vinden die dat het beste kan gebruiken op dat moment (lichamelijk, mentaal en/of emotioneel).

Laat deze avond een gelegenheid zijn om diep naar binnen te keren, om te ontspannen, te verbinden & te helen. Kom zoals je bent en laat jezelf onderdompelen in de rustgevende & helende energieën van deze bijzondere avond.

Het Maanhuis in Koedijk is hiervoor de perfecte locatie. De ruimte ademt een sfeer van ceremonie en ritueel uit, die je uitnodigt tot verstilling, openheid & verdieping.

We kijken ernaar uit om samen met jou deze prachtige reis te maken.


Datum: er volgt een nieuwe datum
Tijd: 19:30-21:30 uur
Kosten: €60 p.p. - bring a friend €110
Locatie: Het Maanhuis, Koedijk

 

Copyright © House of Inner Journey | KvK68130511