Jo & Juud

Leven in flow

Ontspannen door het leven gaan en meebewegen met wat het leven je te bieden heeft, het omarmen van zowel de hoogtepunten als de uitdagingen, en genieten van elk moment. (Jolanda)

Hi, ik ben Jolanda. Moeder van Feline (9) en Hugo (7). Ik woon samen met Diederick. Met jarenlange werkervaring in de jeugdzorg, waar ik me richtte op jongeren met een lichtverstandelijke beperking en gedragsproblematiek en hun ouders, heb ik een diepe verbinding ontwikkeld met de kracht van begeleiding en coaching.

Tijdens mijn persoonlijke ervaring met borstkanker was het de kracht van ademwerk die mij ondersteunde om de uitdagingen van deze helende reis het hoofd te bieden. Door bewust te ademen, kon ik rust vinden te midden van de storm en kon ik verbinding maken met mijn innerlijke kracht.

Ademwerk heeft me geleerd om in het moment te leven, om te vertrouwen op mijn eigen kracht en veerkracht. Deze lessen werden des te duidelijker voor mij na de diagnose borstkanker (Triple negatief) en genmutatie (BRCA1) in 2022. De confrontatie met mijn eigen kwetsbaarheid en de kracht die ik vond om ermee om te gaan, heeft mijn perspectief op het leven veranderd.

Het ondersteunen en begeleiden van vrouwen in moeilijke situaties voelt voor mij als een ware roeping. Mijn eigen helende reis vol uitdagingen heeft me laten zien hoe waardevol het is om een luisterend oor, een bemoedigend woord en een helpende hand te bieden aan anderen die door soortgelijke processen gaan. Ik geloof dat door het delen van onze ervaringen en het samen bewandelen van dit pad, we elkaar kunnen versterken en genezing kunnen bevorderen.

In mijn vrije tijd zoek ik graag de natuur op: het strand, de zee en het bos zijn mijn favoriete plekken. Daarnaast geniet ik graag van een heerlijk kopje koffie in een gezellig koffietentje, alleen of met fijn gezelschap. Yoga is een andere passie van mij; het biedt mij de mogelijkheid om volledig tot rust te komen en in contact te komen met mezelf. Vaak kun je mij vinden in mijn moestuin of in de duinen en op het strand, waar ik graag mijn gedachten de vrije loop laat tijdens een ontspannende wandeling. Voor mij geldt: 'Een dag niet gewandeld, is een dag niet geleefd!'

 

Leven vanuit overvloed

Hi, ik ben Judith. Moeder van Kris (13) en Ben (10). Ik woon samen met Mark. Ik begon mijn carrière in recruitment en HR. Ik bereikte mooie resultaten, maar mijn echte passie lag daar niet. Ik voelde dat ik een diepere verbinding wilde maken met mensen. Zo volgde de beweging richting het coachen. Ik volgde naast mijn werk de eerste opleiding; in “Aanpak van stress”, daarna Familieopstellingen, lichaamsgericht systemisch werken en Body Mind Language opleiding.
Als trainer en coach heb ik de laatste jaren loopbaan- en lichaamsgerichte coaching gegeven, dat voelde ontzettend goed. Maar het gevoel bleef, ik mocht een andere keuzes maken. 
Een eigen praktijk waar krachten worden gebundeld, een thuis waar een reis kan worden gemaakt naar het diepste van jezelf; “House of Inner Journey.”

Een burn-out maakte mij bewuster van lichaam en geest, door mijn scheiding, mocht ik mijn eigen keuzekracht volgen en mijn persoonlijke rouw, liet me nog meer voelen. Door die ervaringen heb ik zelf mogen ervaren wat lichaamswerk voor mij heeft gedaan. Hierdoor voelt het nog meer als het juiste pad om vrouwen te begeleiden in transformatie en groei.

In mijn vrije tijd zing ik graag. Muziek doet iets heel speciaals met mij, ik ben er dagelijks mee opgegroeid. Zingen en gitaarspelen brengen me dicht bij mezelf en mijn eigen geluid; ze laten me voelen wie ik werkelijk ben. Ik zoek graag de natuur op, het prachtige bos, het strand en de duinen, een plek waar ik tot rust kom. Dansen, yoga en genieten van een mooi gesprek. Voor mij geldt: 'Een dag niet gezongen, is een dag niet geleefd!'

Copyright © House of Inner Journey | KvK68130511